footer

Scandinavia Norway, Sweden, Denmark, Finland, Iceland CQB K-9

För Min Egna personliga säkerhet får jag ett riktigt, verkställande skydd mot Stalkers K-9 hundar och utbildning kan användas i den  verkliga världen som ett fungerande skydd. Hundens kunskaper och färdigheter kan vara ett utav det bästa skyddet man som utsatt individ kan skaffa sig. Det finns Utbildare i Nordamerika och Europa som inte använder sig av mina metoder för att arbeta  med hundararna i en vardaglig Hemsituation. CQB´s K9-hundar har det bästa sinnet med att starkt psyke detta ger en hund med stabilitet och harmoni. Hundarna de är utbildade för exempelvis att skydda vid, ATM Rån, Car-domkraft, förföljelse eller kidnappning (Det sistnämnda) så kallat STALKING. Jag har nu en grund för verksamhet i Sverige, och det är lätt för mig att flyga med hundar från Colorado eller Slovakien, och jag arbetar med dig och din familj för att få eran vardag att fungera tillsammans med en specifikt utvald hund  som skall fungera för Er och Er familj. Jag kommer att vara i Sverige flera gånger om året då jag följer upp samt genomför utbildning och seminarier för mina speciella K-9 tekniker.

Norge, Danmark och Finland Där det finns behov för en skyddshund/Executiv Protector,  Familjer/Privatpersoner med en hotbild över sig. Hundarna är utbildade för att skapa säkerhet och trygghet. Jag vänder mig också särskilt till Er inom polis, militär samtK-9-enheter alla som behöver kontakt/information är välkommen till CQB för att höra om mina speciellt fina hundar och dess utbildning.

Ingen annanstans i världen finns den här verkliga globala kunskapen jag själv har med mig. Som operatör i K-9 och andra specialstyrkor i USA besitter Jag en gedigen erfarenhet av den verkliga terroristbekämpningslistan som  man kommer i kontakt med i en sådan yrkeslivssituation. Mina hundar är också utbildade för exempelvis kunna bekämpa i verkligheten i Bagdads gator. Jag focuserar inte träningen med enkel träning och  lägger inte stor fixering på exempelvis utrustning. Det som är viktigt är att hundarna skall fungera i verkligheten vara psykiskt starka med god fysik. Mina hundar mår mycket bra och får kärlek, omtanke och den respekt det absolut skall ha!

scanaviaJag jobbar exempelvis med mina hundar på hög höjd i mörkerflygning, munkavle attacker, dolda ärmar, bitdräkter, vapen, explosioner, bränder, det kan vara flera angripare, och bara inom CQB. Jag själv personligen, då alla mina hundar är av största vikt för mig importerar/ levererar de hundar som kommer från CQB K-9. Ingen mellanhand kommer emellan för att skapa ytterligare kostnader. Hundarna har EU-pass och jag ordnar allt som har med resa samt importen att göra för att det skall bli så enkelt som möjligt med att skaffa sig en K-9 hund från oss. Det blir inget krångel för er som privatperson med exempelvis tull, flygplatsen mm. Jag har kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig o din familj att hitta rätt hund för Din/Er situation, anpassad för dina specifikationer. Alla dessa år jag yrkesmässigt  deltagit med olika specialstyrkor samt eliten, samarbete med Polischefer inom K-9, Och det mest unika att  få vara delaktig när det behövs en hund till privatfamiljer där det behövs en sk bodyguard/Executive Protector I alla dessa situationer sätts otroligt höga krav på både mig och hundarna, Detta sammantaget har skapat ett stort gott rykte om mig och CQB. Läs om Executive Protection Info, polischef K-9, och nöjda familjer och enskilda personer. Läs och se referenser så som brev från glada lyckliga personer som haft en olidlig vardag som den otryggheten som skapas från att vara exempelvis förföljd, trakasserad där det finns en hotbild över en familj,ensam person eller ett företag.

Titta vidare på CQB´s hemsida det finns massor av information, bilder samt videoclip.

Kontakta mig direkt vid frågor och det fungerar bra att skriva på svenska !

Gå till fältet kontakta oss så återkommer vi snarast möjligt.

Counter-terrorist K-9
Executive Protection

 

footer